Att fortsätta med lördagen.

 

Var slutade vi?

Jo just det – vi var på stranden! Svåra Lena var fabulös såklart med solfjäder och svart baddräkt, och de timmarna där kunde tina upp vilken frusen själ som helst. Glada människor, sol, ett hav så salt att det nästan sved och iskall cava sangria i handen – det var ingen som klagade.

 

 

Jag igen ja!

Fick byta bikini halvvägs, avskyr att sitta i blöta badkläder (denna är också från La Leia, tror dock bara den finns i butik för hittade den inte på sidan).

 

 

Glad!

 

 

Sen åkte vi tillbaka till hotellet som sagt, och då gäller det ju att skydda sig från solen ha ha. Älskar den kvinnan.

 

 

Så bytte vi om för att gå någon timme på stan och titta på reorna (främst på Zaras rea; den var grym men vansinnigt stökig och hetsig) och såhär såg jag ut då! I underbar klänning med fickor (!) och ett par sneakers som samtliga tjejer ooooh:ade över och ville klappa på. Både klänningen (här) och skorna (här) är nyheter på CountryDreams – och med koden NÅGONSFRU20 har ni 20%allt till ord pris till och med nu på tisdag om ni hittar något att tycka om (om nån undrar så var både klänningen och skorna normala i storlek, jag har min vanliga).

Och efter rea-spaning och lite tapas vände vi åter till hotellet för att svida om igen, den här gången för födelsedagsfest på takterrassen.

Men det tar vi imorgon tycker jag.

 

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

4 kommentarer till “Att fortsätta med lördagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg