Att ha Adidas x Mini Rodini.

 

Har ni sett samarbetet mellan Mini Rodini och Adidas?

Det var ju ganska mycket hype kring det där, men jag hade svårt att hitta något som passade nu i säsongen på något vis? Var så himla somriga grejer. Men de söta små skorna kunde jag bara inte motstå till Noah – Adidas sitter över lag som en smäck på honom och kan man då få en modell med kaktusar så är det givet.

 

 

Och vet ni?

Nu är sovrummet färdigmålat, äntligen! Och det blev SÅ bra! Älskar när det blev som i huvudet. Mycket ska till ännu innan sovrummet är helt klart, men imorgon kan jag visa er hur färgen blev iallafall så får ni hänga med på resten av ”duttandet” sen under tiden. Rum nummer två att måla är köket, men det är ju i princip bara en hel vägg och två halva (resten är skåp eller kaklat) så det går fort och det ska jag förhoppningsvis hinna med någon kväll i veckan. Och sen blir det vardagsrum och den lilla hallen och – ja. Jag är i förändringstagen, det har ju gått 2,5 år nu och då brukar det bli dags att måla. Det finns ju inget som gör så mycket skillnad för så relativt lite pengar som just färg.

Men nu; snart vardagskväll!

Bra så.

 

2 kommentarer till “Att ha Adidas x Mini Rodini.

  1. Jamen håller helt med! Vi har precis målat om köket i gråblått o det blev väldigt tjusigt mot det vi hade innan! Nu är det svårt att sluta! Nästa projekt är vardagsrum och veranda vem vet var detta slutar haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg