Att ha vardagsfavoriter.

 

Hur gärna jag än skulle vilja ha sommar i tre månader till så är det ju något lite extra kul med höstmodet, inte sant?

Särskilt den här mellanperioden, innan det blir så kallt att man måste vara så påbyltad att knappt något blir snyggt. Och en uns till roligt blir det när saker trillar in i butik som man själv varit med och sett inköpen på för en sådär sex, sju månader sen och sen nästan glömt bort.

 

 

Här är några vardagsfavoriter från min garderob just nu iallafall.

De där highwaistjeansen som jag hyllat i två år nu (kan inte vara utan) och en blå blus med volanger. Volanger hänger ju med ett tag till, tack och lov, jag tycker själv att det är det enklaste sättet att få lite extra oumph på en vardagsoutfit.

Ja, lite så ser jag ut idag.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha vardagsfavoriter.

  1. Vill bara säga att bröllopsbilderna är helt fantastiska. Önskar att man hade tänkt lite utanför boxen när jag gifte mig. Då var det in till stans fotograf och ta stela bilder med nån ful bakrund i dimrosa eller blått. Jag vill också ha såna bilder!!! Hjälp va fina. Jeansen! Exakt såna jag letat efter, är de bra i kvaliten? Tror du att det finns nån kedja som säljer dem så man kan prova innan. MQ kanske. Har köpt alldeles för många billiga jeans som är snygga men bara håller ett halvår. Inte kul. Älskar din blogg!!! Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.