Att ha en alldeles egen plats.

REKLAM SKÅNSKA BYGGVAROR

 

Titta!

Hur söt håller inte lekstugan på att bli där?

I helgen gjorde vi det sista; målade insidan och satte klart takshinglet och monterade dit fönster och dörr och blomlådor. Fasaden målade jag med Falu Rödfärg och sen vita knutar på det samt blå dörr för att ge lite “Drömmen”-känsla, och blomlådor och andra detaljer fick bli gröna. Trätrallen och golvet ville jag se ådringen på, så den strök jag med terassolja och det blev hur fint som helst. Det är ju en “byggsats” eller vad man ska säga, men det går ju att göra precis hur personlig man vill bara med färg och pynt och annat.

 

 

Ett familjeprojekt kan man säga.

Mamma och Göran och alla hundar var högst involverade i processen. Mamma la tak och mannen monterade skorsten och Göran funderade ut allehanda lösningar.

 

 

Taket ska såklart inte hänga ut sådär som nån slags alpstuga, men när bilderna togs hade vi ännu inte böjt in shingel under nocken.

Så där är vår lilla lekstuga, snudd på färdig!

Killarna älskar den såklart, och vi hann till och med ta en snabb tur på loppis tillsammans med mamma och hittade allehanda saker en lekstuga bör innehålla; som tavlor och en telefon och en liten byrå som ska förvandlas till en spis, pärlhalsband med mera. Nästa gång vi är uppe ska jag fota insidan till er också så att ni får se, men Noah och Leo har snudd på flyttat in och ville inte alls lämna när det var dags.

Ikväll? Ikväll är det ingen lekstuga på planeringen tyvärr, men jag ska packa för Paris och det är inte fy skam det heller.

Ta hand om er så länge så hörs vi alldeles snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha en alldeles egen plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *