Att ha blinka lilla stjärna hos Noah.

 

Jag lovade ju att visa Noahs säng på plats!

Och här är den! Alldeles mjukbål (tack gode gud för färgspruta som sagt) och fin och liksom honom på något vis – där inne sitter han och sjunger blinka lilla stjärna (och nej han kan inte strypa sig på snörena i taket, det är omöjligt) och bygger koja och allt annat han fått för sig vore mysigt. SÅ HIMLA NÖJD med hur världens bäst hantverkare fick ihop det, och framförallt så nöjd med att vi fick in den i rummet tillslut. Nu ska jag få upp lite av Noahs tavlor, en ljusslinga och sådär runtomkring så kommer det bli finemang, men det är ingen hets. Den är fin som den står i sig själv också.

Idag ska jag iväg och fota bröllop minsann! Frida som gifter sig och det får man ju inte missa. Ska rota fram något att ha på mig som är både klätt och funkar att kräla lite i (det är svårare än man tror, jag vägrar liksom fota  bröllop i jeans) och så håller vi tummarna allt vi kan för uppehåll och kanske, kanske en glimt sol.

Mot lördagsbestyr, bröllop och helg!

 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att ha blinka lilla stjärna hos Noah.

    1. Den är ju gjord av min hantverkare efter skiss och bild från mig, så måtten anpassar man efter hur stort barnet är tänker jag? Finns ju såna här hus-sängar att köpa färdiga också men är svindyra. Denna gjorde jag (eller ha ha bad att få, har inte snickrat bara målat) 70 x 160, så han kan ha den ett tag, och så låga spjälor eftersom han inte kan ha utan ännu med tanke på hur mycket han snurrar runt.

  1. Zara har ett par stretchiga kostymbyxor med lite resår baktill för 299:-, kolla för de är typ tillräckligt sköna för fredagsmys i soffan men väldigt välklädda. Älskar alla foton!

  2. Men så mysigt!! Har en son på 11 månader o börja nu så smått fixa i hans rum. Blev liksom aldrig lönt att göra ett babyrum… Han sov ju med oss. Eller blev buren… Jag får iaf mkt inspo från dina härliga barnrums-bilder!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *