Att låta förpackningen vara halva grejen.

REKLAM DANIEL WELLINGTON

 

Hå hååå – har ni sett de vackra presentaskarna man får med sin beställning hos Daniel Wellington nu?

Ljuvligt lyxiga små askar med rött band, rosett och ett lock man liksom fäller upp utan att behöva förstöra det röda bandet. Vem vill INTE ha ett sånt här paket under granen?

 

 

Nu finns det även en “bundle” – det vill säga ett paket som innehåller både en klocka och en cuff, för den där extra lyxiga presenten. Ett sånt här set kan man själv skapa med deras Gift Set Creator (finns HÄR) där man utgår från den kollektion man vill och sen skapar en vacker box till mottagaren.

 

 

Är man endast ute efter en klocka är förpackningen lika vacker där; en lyxig ytterbox som innehåller ännu en box med själva klockan på sammetsbädd. Här syns min favorit; Classic Petite med den allra minsta urtavlan och svart meshband.

Och ni har fortfarande 15% hos Daniel Wellington! Med koden ATTVARAEMMA får ni alltså både 15% och den vackra presentförpackningen med din beställning. En box med både armband och klocka gör du som sagt HÄR och hela utbudet hittar du HÄR.

Hoppas du hittar den perfekta julklappen!

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *