Att ha blivit bortskämd också.

 

Jag blev ju inte bara kidnappad av tjejerna; jag fick presenter också!

Som om en kväll på spa med de där två inte var födelsedag nog, liksom. De är fullkomligt galna. Nu har de dessutom adderat till min sjukliga samling i badrummet.

Ska vi kika?

 

 

Av Nelly fick jag den här väskan med 5 av Marc Jacobs bästa läppstift.

Hur lyxigt?!

 

 

Och av Nicole fick jag en primer från YSL jag varit sugen på läääänge och ett Hyaluronic-puder från By Terry som tydligen ska vara helt fantastiskt. Har testat allt och är mycket nöjd – helt perfekta saker att ta med till Paris dessutom. För det är ju dit jag är på väg idag vet ni – nu ska jag ta mig till flygplatsen och möra upp Micke och Jenny och sen ska jag spendera två dagar med att fota så mycket festinspiration och olika outfits jag bara kan åt er inför helgerna.

Och ni, ni följer ju med såklart.

Paris nästa, vänner! Det blir en bra vecka.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha blivit bortskämd också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *