Att starta med frukost.

REKLAM MODESTO

 

Igår var det dags för dag 2 och vi startade med frukost! Såklart. Det måste man.

Där står Jenny utanför hotellet och ser väldigt pigg ut.

 

 

Vi gick dit vi alltid går; Buvette.

Där får man ost i skål att liksom sleva upp på sitt rostade bröd och det kan man ju helt enkelt inte vara utan. Jag drömmer om den där osten varje gång jag tänker på Paris, och visst har vi Roquefort hemma också men det blir ju liksom inte samma sak.

 

 

Menyn ser dessutom ut såhär.

 

 

Hej hej rese-sällskapet!

Där är Jenny och Micke, ja.

 

 

F R U K O S T.

Med stora bokstäver. Te ur en kanna som ser ut som en liten anka, ost, rostat bröd, rörsocker, latte till den som dricker kaffe och så glas för juice och vatten.

Sen var det dags att fota!

 

Och här ser ni några av bilderna!

En stickad klänning med härligt vippig kjol från SuperDry, stövletter från samma märke, fuskskinnbyxor till bra pris, tröja med liten trumpetärm samt snygga strumpbyxor med söm bak för de där lite festligare tillfällena (alla rosa text är klickbar). Alla outfitbilder är det Micke som tagit. Och hörni, på tal om strumpbyxor; missa inte de med alpacka!

Och med koden PARIS har ni 20% på allt hos Modesto, ink rean, dagen ut! Hela utbudet hittar du HÄR.

Nu ska vi mot flygplatsen så ses vi alldeles snart igen <3

Fin onsdag så länge!

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att starta med frukost.

  1. Vilken frukost, mm…
    En nyfiken fråga i all välmening: varför (förutom att det såklart är kul!) väljer man att åka till Paris för att fotografera när man ändå inte direkt ser bakgrunden av staden? Det hade lika gärna kunnat vara ett franskt café i Sverige… Bara nyfiken som sagt!

    1. Var för inte känner jag? 😂 Om du hade valmöjligheten att fota i Paris eller i Karlsborg; vilket hade du valt? Sen vet jag ju inte var du bor, men gatorna, husen, de rangliga borden – det har jag tyvärr inte hemma. För MIG är miljön helt annorlunda, och framförallt ljuset. Det du ser här är ju bara en pytteliten bråkdel av alla bilder; jag tycker personligen inte man behöver se Eiffeltornet i bakgrunden för att det ska ”kännas franskt”.

      1. Tack för svar! Såklart hade jag också valt Paris! 😊 Eller ännu hellre Marrakech, Bangkok eller vilket annat spännande ställe som helst! Tycker ni gör helt rätt, bara nyfiken! Vackra bilder och du har den bästa bloggen! Kram och trevlig resa hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.