Att ha landat här.

 

Och så landade vi här; pojkarna och jag, hos mamma och Göran i Småland.

Vi tjuvstartade helgen kan man säga, så kommer mannen och sluter upp imorgon i Drömmen. Underbart skönt att komma hem i lägenheten, slänga av sig väskan och sjunka ner i soffan och ta igen sig. Är lite sliten efter resan fortfarande och lite ur fas, tåjag behöver lite tid av ingenting i den mån det är möjligt.

och hörni; TACK från djupet av mitt hjärta för all er fantastiska respons på min och Clas Ohlsons film! Alla era kommentarer, mail och sms har liksom sköljt över mig och gjort mig alldeles gladgenerad och varm och tacksam. Vilket otroligt stöd ni är! Är så lyckligt lottad som har så mycket värme från er här inne.

Så t a c k igen och igen och igen.

Nu ska jag ladda batterierna lite så ses vi imorgon igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg