Att ha en mobildokumentering från Malmö.

 

Häromdagen var vi alla i Malmö för att äta indiskt och strosa på stan, och jag tog inte kameran med mig pga för tung för min arm för att släpa en hel dag, så idag blir det något så ovanligt som mobilbilder på bloggen. Det får gå bra för ett inlägg, tänker jag.

Men iallafall;

vi åkte till Malmö för att det är en bra utflykt när man vill äta något gott och lite planlöst driva omkring en timme eller två när det är mellandagar. Vi startade på Indian Side (som numera heter Green Chili) på Lilla Torg, och jag åt njutningsfullt en tokstark kycklinggryta och en interiktigtsåstark räkgryta med alldeles för mycket naan; barnen åt Tandoori vilket funkar utmärkt om man är liten och ännu inte uppskattar att bränna gommen av sig.

 

 

 

Man måste ju fika efter maten också, så efter lite flanerande blev det fikastopp to go på EspressoHouse där man blev matad med chokladmuffins av sin storebror, trots att man egentligen hade ett alldeles eget bakverk att mumsa på.

 

 

Då kan man möjligtvis ta över storebrors muffins helt och hållet, för det är sånt man gör när man är yngst. Man kommer undan med det mesta.

(Vi hade tur med vädret kan man säga, om tur nu innefattar fyra grader och halv storm med sol, så Noah ville ha solglasögon för att slippa bli bländad och enbart mina fanns att tillgå. Så stylish).

Sen promenerade vi på gågator, besökte Granit och Zara och såna andra butiker vi inte har i Ystad.

 

 

Sen var det dags att ta tåget hem!

Tåget är såklart det bästa med hela grejen, tycker Noah. Han började tjata om att åka tåg igen så snart vi klivit av i Malmö.

 

 

Men vi hade fyndat!

Noah valde ut en mössa på Zara som prompt skulle på direkt, och ett par mycket extravaganta vantar med fluff och pärlor som var de vackraste han någonsin sett och som han även bär inomhus här hemma numera. Leo var ju (och är ju) extremt glad för accessoarer och pyntar sig med glädje – oklart om Noah kommer att komma upp i samma klass just där, men de har helt olika smak; Leo har alltid varit glad för glitter och rassel och pråliga saker medan hans lillebror verkar dra sig åt det lite mer damiga, snorkiga med lockig ullmössa, pärlor och fuskpäls.

Ja, och sen kom vi alltså hem till Ystad igen och dagens utflykt var avklarad.

Ibland krävs det så lite för att göra en dag.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha en mobildokumentering från Malmö.

  1. ”Leo har alltid varit glad för glitter och rassel och pråliga saker medan hans lillebror verkar dra sig åt det lite mer damiga, snorkiga med lockig ullmössa, pärlor och fuskpäls.”
    Hahaha! Den meningen borde prisbelönas. Dina killar är helt underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *