I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha favoriter i repris på rea.

Nu har ju CountryDreams startat sin rea, och på den finns det mängder av godbitar – och en del plagg ni sett på mig sen innan från tidigare samarbeten eller när jag handlat själv. Tycker vi går igenom dom, så kanske ni kan norpa nåt plagg ni blev förtjusta i redan då fast nu mycket billigare. Ja?

Here it goes:

 

 

Minns ni blusen med knyt från Baum? Den är på 50% rea nu, finns HÄR.

 

 

 

Även en version av den här tröjan är på 50%! Vet att många av er blev bananas när jag visade denna. Hittas HÄR.

 

 

 

 

Den ljuvliga tjocktröjan från DAY? Lite guldskimmer i, sticks inte och finns HÄR.

 

 

 

Kläderna från inspelningen med Clas Ohlson? Jajamen!

För den ultimata Ernst-looken behöver du: Vit, kaninmjuk tröja slut men liknande HÄR, dunväst vilket är det ultimata mellan-säsongs-plagget på 40% rea HÄR, och jeans i loose modell HÄR.

 

 

 

Från Ernst till lönnmördarlook med hjälp av jacka från HunkyDory nu till 50% HÄR.

 

 

Åh den f a n t a s t i s k a kappan från Malene Birger är på REA! Den vill jag ha. 50% HÄR.

 

 

De grymma byxorna från HunkyDory med knappar fram finns också på rean! Hittas HÄR. Tröjan likaså för den delen, en Large finns kvar HÄR.

 

 

Den smickrande klänningen från Lindeberg jag valde till Ellinor under ”Gör om mig”-tävlingen (det inlägget finns här för er som missat det) är också på rea i blått HÄR och svart HÄR.

 

 

Och slutligen den vrålsnygga kavajen från MosMosh! Den finns HÄR.

Och där var alltså ett urval av några favoriter som nu ligger på rean! Hela reautbudet hittar du HÄR. Det är ju, trots allt, absolut roligast när man kan fynda (och lite kul att se mängden olika frisyrer jag haft, ha ha).

 

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha favoriter i repris på rea.

  1. Hej Emma! Jag undrar hur Replay jeansen är i storlek? Har kikat på dom innan och är sugen på ett par nya baggy jeans.
    Ha en fin dag 🙂

    1. De är ju baggy så lite lösa i modellen, men med stretch. Jag hade nog min vanliga storlek om jag minns rätt, men vill du ha dom mindre lösa kan du gå ner.

  2. Hej,

    super snyggt alltihop, kom just ihåg jeansen `du visade någon gång som var lite längre fram än back, med någon röd text längst sömmen, var kom dem ifrån ? Tack för bästaste bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.