Att ha söndags-mak.

 

 

Hur kan en helg gå så fort?!

Det är galet.

Känns som om man hunnit allt och samtidigt ingenting och så vips var det söndag i huset. Noah vandrar runt nybadad i morgonrock med nymanikerade naglar och ser på Greta Gris medan ljuset inte har orkat sig upp – han sov nästan till halv 9 idag och gav oss sovmorgon, precis som igår, så jag hoppas att det är en ny trend. Leo sover ju alltid en evighet på helgerna, men Noah har alltid vaknar runt sju eller senast halv åtta så allt efter det är sällsynt och hett åtråvärt.

 

 

 

Igår var jag en sväng på Emelies trettioårsfest; hon har planerat den där i ett halvår och den var precis så sprudlande som man kunde tänka sig. God mat, trevligt sällskap och en uppsjö av människor som glittrade och sprakade i tingel och paljetter eftersom temat var GALA och alla hade gått all in. Jag hoppas hon hade en magisk kväll.

Idag blir det bara söndag prick hela dagen lång med lasagne, en tur med pojkarna nånstans och en önskan om vackert väder. Tycker nog ändå att man kan känna hur det vänder? Ute i trädgården har vi snödroppar här och var i rabatterna, blomsterbutikerna fylls med tulpaner och alla bloggar visar kollage med våriga färger, pudriga kuddar eller tunna tyger. Tre vårtecken om ni frågar mig.

Men än så länge;

en söndag i slutet av januari.

 

 

 

10 kommentarer till “Att ha söndags-mak.

  1. Åh snödroppar…💚 ha en skön dag !
    Pst! så snyggt galaklädd Du var igår…Så härligt att se Dina stylingar på Dig och andra…Du gör det så braaaa✨✨✨✨✨
    Ljusa Kramar från Ninni

  2. Precis: än så länge är det slutet av januari. Alltså vinter. För er i Skåne blir det lite annorlunda förstås men längre upp i landet känns det fånigt att prata om vår så här års, som många gör så fort de ser en solglimt. Låt oss njuta av vintern med is och snö innan våren gör entré.
    Och du, en söndagmorgon är ju halva helgen kvar! Hoppas ni har det fint.

    1. Vi har inte så mycket snö och is att njuta av, så 6 plusgrader och snödroppar i rabatterna är vad vi njuter av här 😉

  3. Vilken underbar, underbar bild!! Den översta på Noah är ju helt fantastiskt – och så nagellack som pricken över i:et!!!!
    Suveränt fångat! ( Nu har jag slut på utropstecken…)

  4. Det blir så tydligt ibland hur avlångt Sverige är, du har snödroppar i rabatten och här uppe (Härnösand) har vi så mycket snö att jag på riktigt knappt ser ut genom köksfönstret hemma längre (pga all snö som vi tvingats skotta dit)..

  5. Hur 17 får du Noah att inte kladda ut sitt nagellack överallt?
    Kram och tack för din fantastiska blogg!

    1. Alltså han applicerar det inte själv, så modig är jag inte 😉 Och efteråt så har han lärt sig att man sitter still och viftar med händerna och blåser tills det torkat hyfsat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg