Att ha ett litet Ystad-tips till.

 

När vi är inne i stan på helgerna och börjar bli hungriga är det oftast Söderberg&Sara vi går till.

Det stället finns ju även i Malmö för er som bor där, men är ni inte från krokarna och kommit hit och vill ha ett riktigt hipsterställe att dricka ert noga utvalt kaffe och äta riktigt god halvknepig pizza eller köpa med er ett av södra Sveriges godaste bröd är det helt klart Söderberg&Sara ni ska kika in på. Det är som sagt väldigt hipster men inte mindre gott för det. Soppor, mackor, bakverk och bröd trängs ihop med barnfamiljer, män med skägg och kvinnor med sina MacBooks uppslagna.

 

 

 

Man får rotfruktschips med sin croissant – det tycker Noah är festligt.

 

 

 

 

Hej hej!

Om det blir något Söderberg&Sara i helgen för oss vet jag inte ännu, men det ska bli bio för oss alla och lekdejt för Leo och studiopekande till målaren för mig iallafall, och så ska vi laga lite god helgmat och jag lär väl baka antar jag. Igår blev det supergoda piroger med köttfärs och ost till kvällsmat och så en plåt med Roy Fares seglarbullar efter det (ni vet klassiska vaniljbullar; såna vetebullar med en klick vaniljkräm i mitten doppade i strösocker) istället för morotskaka, och sen var vi i skön fredagskoma allihop. Jag lyckades med konststycket att sova middag tillsammans med Noah och vaknade upp med sömndregel i halva ansiktet, kakaduafrisyr och desorienterad hjärna på det där sättet man gör när man slocknar mitt på dagen, så sen var jag hyfsat pigg på kvällen – men en rejäl kvällsmat rådde bot på det kan jag säga.

Men idag blir det alltså lekdejt och bio och annat som är riktigt mycket lördag!

Ser så mycket fram emot att ha helg.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.