Att ha en gnutta vår inne.

 

 

På bänken i sovrummet har jag en gnutta vår som kontrast till den e n o r m a mängden snö som fullkomligen vräkt ner de senaste tre dagarna. Där nickar tulpaner bland videung, och trängs med garn (jo jag stickar ännu! blivit vansinnigt fast) och Noahs godnattsalva och en annan vas med monstera.

 

 

Visst är det vackert me tulpaner också?

Särskilt när det börjat slokan lite. På tal om slokan har jag en sjuk Leo hemma igen; de ringde från skolan igår och när han hämtades hem hade han nästan 40 grader och fick bäddas ner på momangen. Stackars krake. Noah är det tack och lov inget fel på ännu och vi får hoppas att det håller sig så. Var tydligen några lärare på skolan också som fått åka hem, så det går minst sagt något snuskigt som verkar säcka både stor och liten (själv har jag ingen röst men mår bra i övrigt; min förkylning satte sig bara i halsen).

 

 

Idag har jag en efterlängtad ansiktsbehandling inbokad, men utöver det ska jag ara hemma och pyssla med Leo och servera isvatten och titta på Disneyfilmer och bara vabba, och fortsätta att förundras över mängden snö som verkar komma utan slut.

Det blir en fredag av det också.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg