Att ha grönska på riktigt.

 

Tänk att för en månad sen hade vi snöstorm.

4 veckor.

Det är helt galet egentligen. Nu är allt förlåtet och trädgården har exploderat i grönska; rosbusken skjuter stora blad och vårblommorna färgar gräsmattan.

 

 

Mina ranunkler (eller pioner? minns aldrig) som jag planterade första året kommer i år också! Ihop med lite maskrosblad ser det ut som. Får ta tag i det där sen.

 

 

Och kolla trädet?! Som ett moln av grönt. Som sommar. Förstår att det måste vara ett helvete för er som är pollenallergiker, men oj vad vackert det är när trädgården blir lummig och insynsskyddad och jorden varm mot fötterna.

Idag är det dags att gå in på slutspurten för veckan! Tant ska på sjukgymnastik nu på morgonen, sen ska jag hem och binda ihop nån form av kandelaber av kaffefilter och så ska bilen packas för imorgon ska jag först till Malmö och sen till Ljungby för att mellanlanda hos mamma innan jag kör till Tidaholm på fredag (för er som undrar vad tusan man gör i Tidaholm så är svaret att man köper in blommor för ett inredningsuppdrag). Det tar annars 4,5 h att köra till Tidaholm och är mindre sugen på att ta den sträckan tur och retur samma dag, så jag stannar i Ljungby på vägen upp och så i Drömmen på vägen hem. Bra så.

Det är min onsdag, alltså.

Tant-gymnastik och kaffefilter och bilpackning.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha grönska på riktigt.

  1. Oh Tidaholm, mysig litet ställe, pendlade fram och tillbaka dit för några år sedan när jag gick ett konstnärligt fördjupningar på Helliden. Skolan ligger i ett gammalt slott, kändes typ som att komma till Hogwarts!

    Hoppas resan går fin fint! Kram Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *