Att vara i Falkenberg igen!

 

Det här är vyn utanför hotellet! Hur vackert?

Lite längre upp är det bra tryck i vattnet och jag får fiskeklåda och börjar längta nästan okontrollerat efter Småland; vatten har oftast den effekten på mig. Här är det flugfiskevatten vilket får mig att minnas när jag flyttade hemifrån första året på gymnasiet och bodde inneboende hos en fantastisk kvinna som på kvällarna satt ute i en extrabyggnad och tillverkade en flugfisketidning. Många kvällar hjälpte jag till; där satt vi småpratande och vek papper och vad vi nu höll på med, och jag lärde mig om flugfiske på kuppen.

 

 

Imorgon är det dags för det här igen!

Fyra avsnitt kvar att göra alltså, och vädret verkar bli aningen mer hanterbart den här veckan. Förra veckan var det ju SÅ VARMT och eftersom min hållplats är växthuset var det så att det snurrade i skallen på eftermiddagarna – ett växthus blir ganska hett när det är +27 grader ute och man själv ska stå i takhöjd och knyta fast saker och se sval och obesvärad ut. Å andra sidan hade jag fått byta station om det regnar, så nåt regn vill vi inte ha. Men det verkar bli perfekt – sol och några grader svalare än tidigare dagar.

Så nu tar jag söndagskväll i Falkenberg för att vakna redo och o-stressad imorgon.

Fyra avsnitt kvar! Önska oss lycka till.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att vara i Falkenberg igen!

  1. Lycka till Emma och hela gänget !
    Ha de så kul samt önskar Dig vila x 2 under nattens timmar 😘
    Ljusa Kramar och tankar från Ninni.

  2. Men jösses vad roligt! Falkenberg är mitt andra hem efter mycket teaterspelande där, älskar den staden 💕. Hoppas ni får en fin vecka!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *