Att ta en fredag med hemfärd!

 

Godmorgon!

Helt plötsligt blev det fredag – och för mig innebär det att jag ska packa bilen full med två veckors rekvisita, styra tillbaka och komma hem. Till Tant och Haggis och Prosten och Spöket, till mannen och Noah och Buse, till Lanthandeln och pionerna som kanske slagit ut, till sängen som fortfarande är livets skönaste och till en sommar som nyss börjat och därför ligger orörd framför oss. Maj kommer vara körig som tusan för mig; två veckor föll ju bort nu eftersom jag var i Falkenberg så jag har tryckt in allt innan och efter istället vilket innebär att det är fullt ös ett litet tag till. På måndag åker jag till Böda för att vara med och inreda deras restaurang till exempel, stannar nog ett par tre dagar där, och SEN är det mest hemmajobb och möjlighet att åka till Drömmen och annat som man längtar efter. När maj är slut kommer jag vara ganska sugen på semester har jag en aning om.

Men nu tar jag iallafall fredag med hemfärd och landning i mitt ”vanliga” jobb och en helg med familjen innan vi laddar om och siktar på att avsluta den här månaden.

Maj 2018. Nog den knäppaste, roligaste maj i mitt liv.

 

8 kommentarer till “Att ta en fredag med hemfärd!

  1. Jag har en aning om vad du har gått igenom. Jag har också ett jobb som är extremt intensivt i perioder. Men jag blir lite orolig över att du hoppar på nästa direkt. Inte som en förebråelse, utan som en varning. Se till att boka in rejält med återhämtning så snart det går! Kram

    1. Absolut! I vanliga fall hade jag varit dum nog att tacka ja till saker som skulle göras dessa två veckor också, utan att tänka efter. Men nu var jag smart och sa nej till precis allt under 2 veckor så att när min filmning var slut kunde jag bara landa på hotellet. Böda kan jag inte skjuta på (och vill inte) och det känns mer än hanterbart att ta någon dag där – men sen skulle jag inte orka flänga mer i samma veva, så det blir bra att resten ska göras hemma. Som egen så är det ju lite så att man aldrig vet hur månaderna kommer bli så jag tackar ogärna nej när man har möjlighet att jobba särskilt efter att inte ha kunnat gå på helfart under 3 månader med bråcket. Hellre en intensiv maj/juni så man kan ta det lugnt juli/augusti än att jobba lite hela tiden under sommaren.

  2. Så himla roligt att läsa om dina äventyr i den knäppaste majmånaden. Har du börjat förstå vidden av det hela? 😊 👏🙌

    1. Ha ha NEJ! Tror det är lite som att blogga; man fattar inte att folk ser/läser. Och tur är väl det egentligen 😉

  3. Härliga Böda. Semestrar där sen 4 år tillbaka och det måste vara det bösta jag upplevt. Så avkopplande och lugnt trots storleken på campingen. Kommer ni dit hela familjen nåt i år med?

  4. Jag tycker så mycket om din blogg. Den atmosfär du bygger upp med ditt skrivande och med dina fantastiska bilder. … och dina bilder… man bara längtar efter mer! TACK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg