Att ha haft kvalitetstid med den yngsta.

 

I fredags kom jag hem vid lite i två; aningen senare än tänkt efter att ha suttit fast på motorvägen i 45 minuter utan att rulla en millimeter – trött så jag var tvungen att skriksjunga med radion den sista timmen för att inte somna vid ratten, redo som tusan för att skopa upp pojkarna och pussas.

Eftersom Leo går ”i skolan” nu och absolut inte vill bli avbruten kastade jag bara av det mest värmekänsliga från bilen, körde inom den lokala mataffären för att köpa picknick-mat och svängde sen in på förskolan för att hämta upp Noah. Hade saknat båda två nåt galet och kunde inte tänka mig en bättre fredag än att starta den tidigt med Noah för att sen hämta upp Leo en timme senare.

Sagt och gjort; ett stycke svettig Noah plockades upp på föris och sen styrde vi kosan mot stranden för eftermiddagshäng.

 

 

Vi åt mackor med räkost, Tom&Jerry-kex, jordgubbar och annan klassisk picknick-mat tillsammans på en filt, busade runt i sanden så vi hade små korn i håret hela helgen sen, doppade fötterna i havet, satt på en båt, letade snäckor och grävde hål med en jättespade. När man varit borta två veckor och bara sett varandra på helgerna är det livet att kunna ta lite kvalitetstid på tu man hand; särskilt när solen gassar och stranden är varm och man är alldeles groggy av trötthet och intryck. Allt blir liksom starkare då.

Sen hämtade vi Leo och åkte hem för att bada badkar, äta glass och läsa ur Rebelltjejer-boken.

Bästa fredagen nånsin, typ.

 

 

1 kommentar till “Att ha haft kvalitetstid med den yngsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg