Att ha städat skåpet.

 

Vitrinskåp är ju riktigt schysst eftersom de upplevs som mer “luftiga” än skåp med klädda dörrar – men det är också ett helvete eftersom det måste vara ordning bakom glaset för att det inte ska se rörigt ut vilket det lätt annars gör. Såklart. Älskar skåpet vi har här i Drömmen (köpte det på Blocket, lucky me) men det kräver en del underhåll i form av rensning varannan månad eller så.

Igår fick jag tummen ur och sorterade bland allt som finns där inne (spel, böcker, dukningsmaterial, kalaspynt, filmer och så vidare) och fick lite efterlängtad överblick av kaoset.

 

 

Här är min planerade sommarläsning!

Polis och Frälsaren är i och för sig klara, och jag har påbörjat Djävulsstjärnan som inte står i skåpet utan ligger i strandväskan. Och så har jag en Koontz-bok bredvid sängen. Men annars så! Hoppas ha så mycket tid att läsa att jag måste köpa fler.

 

 

Och pojkarnas bokhög!

En salig blandning för bådas åldrar, gamla favoriter som är älskade och så några nya till sommarlovet. Samt lite spel och memo och sådär som är bra att ha i ett sommarhus vid dåligt väder.

Idag ska jag och Noah åka och hämta midsommarmaten (eller ja, matvarorna i kassar iallafall) och sen ska jag baka potatis, koka rabarberchutney och vispa marängbotten och annat som går att förbereda idag så jag slipper förbereda prick allt imorgon. Och så ska vi ner och fiska en sväng, och vänta på mannen och Leo som kommer ikväll – så efterlängtade båda två. Och ja, det var väl det?

Dagen innan midsommar! Vi är redan där.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha städat skåpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *