I annonssamarbete med BÖDA SAND (SPONSRAT BOENDE).

Att ta lite mer Böda!

 

Där är vi – jag och pojkarna!

Tänk att man fick två små killar ändå. Ibland känns det nästan overkligt, fortfarande, och det kommer det nog alltid att göra? Vi hade så fina dagar på Böda; en minisemester tillsammans är alltid en bra idé om det finns möjlighet. Känns så lyxigt att kunna smygstarta semestern tvåveckor innan det faktiskt är dags ”på riktigt”, och nästa helg prickar vi av ännu en sak från vår sommar-bucketlist när vi åker till Västkusten! Dör så ljuvligt.

 

 

Men iallafall; den sista hela dagen där startade med att jag och Noah gick till stranden. Han tyckte att klockan 06 var en bra tid att vakna, så vi smög upp så att de andra fick sova vidare ett tag.

 

 

Stranden var alldeles folktom och att springa över sanddyner var livet tyckte han.

När vi var klara med det gick vi till bageriet och köpte frukostbullar, och dukade upp till frukost åt alla.

 

 

På kvällen gick vi hit; till Böda Beach Club, för det var räkfrossa och det vill man i n t e missa.

 

 

Mmmmm….

 

 

Och johodå; det lilla tåget kom!

Efter en lång dags väntan var det äntligen dags att få åka Böda-tåget.

 

 

Det finns ingenting som är bättre i Noahs bok än att få skumpa fram mellan husvagnarna och titta på allt spännande.

Och det var det – vår korthelg på Böda!

Och nästa helg är det alltså dags för Västkusten för att träffa pappa, äta ännu mer räkor, fiska krabbor, dyka efter snäckor och njuta. Jag tror jag gjorde ett smart drag; beställde nämligen våtdräkter när vi var på Öland efter att ha sett hur gärna Noah skulle stanna längre i vattnet om han bara inte frös så förfärligt – och havet är ju inte direkt känt för att vara ljummet om vi säger så. Här i Småland behövs det knappast nån våtdräkt, men de kommer nog ha mycket nytta av den när vi havsbadar och simtränar och plaskar hoppas jag.

Ha en ljuvlig måndag, vänner!

Försöker titta in ikväll igen.

 

2 kommentarer till “Att ta lite mer Böda!

  1. Men wow, vilka superfina bilder när han springer där på stranden! Låter som en supermysig ”mini-semester”, och gud så härligt att se både Smålands skogar, Öland – och västkusten när vi har sån underbar sommar i Sverige.

  2. Underbart!
    Lamporna på beach klubben var oxå underbara 😍 skulle sitta mycket fint över mitt matrumsbord. Nån som har en aning om varifrån de är? Kram å njut av måndagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg