Att fortsätta med göttigheterna.

Inlägget innehåller en reklamlänk för Asos

 

 

Oj vad vi badade igår!

Våtdräkterna var sannerligen överflödiga för det var 20 grader i vattnet och då kan till och med jag gå med på att plaska. Tyvärr hade jag ryggskott (det syns nog på bilden, jag ser lite snedvriden ut) men det var det första på väldigt länge för att vara mig så jag ska väl vara glad att jag klarat mig så länge som jag gjort; trots att jag har kånkat på Noah varje dag de senaste veckorna.

Och så måste jag slå ett slag för baddräkten! Som sagt; jag älskar mer klädda simplagg eftersom a) jag vill skydda mig från solen (vill jag sola armarna drar jag bara ut dom från baddräkten och knyter ärmarna bakom ryggen om ni förstår) och b) jag vill att prick allt sitter på plats när jag lyfter barn. Jag köpte ännu en på H&M i veckan men bara skrattade när jag kom hem – den gled rakt in i arslet på mig efter ett steg och det verkar som att det är väldigt trendigt med en brasiliansk skärning just nu? Iallafall enligt H&M eftersom de två jag köpt där är såna man inte bör använda om man har publik bakom sig och inte vill flasha skinkor. Men den här glider inte nånstans, var rimlig i pris i jämförelse med liknande modeller och är en ny storfavorit (finns HÄR <– reklamlänk).

 

 

 

Vi fiskade krabbor, såklart!

Noah visade sig vara en snudd på manisk krabbfiskare, han låg på bryggan i t i m m a r och ville absolut inte gå därifrån.

 

 

Krabborna släpptes ut igen, naturligtvis.

 

 

När man har ätit bulle känner man livet i sig och vill fridansa på stranden.

 

 

Vi plockade sjöstjärnor också, och höll dom varsamt och kände miljoner små tentakler över handflatan.

 

 

Ja, och så hade vi det allmänt gött tills det blev eftermiddag och vi tog en tur bland bodarna innan pappa kom och bjöd på middag nere i hamnen.

En vansinnigt bra fredag, alltså. Tio av tio om man frågar mig.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att fortsätta med göttigheterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *