I annonssamarbete med AGNESAMELIA

Att kunna vältra sig i väldoft.

 

Och så var det ÄNTLIGEN dags för en kod hos AgnesAmelia!

Butiken som har a l l t, och jag menar verkligen allt, för oss som älskar saker som doftar himmelrike. Där finns linnevatten från Washologi, rengöringsmedel från Durance (älskar dessa), rumssprayer, doftpinnar från varumärken som Voluspa och Durance, en uppsjö av doftljus i alla tänkbara dofter, de fina ljusen från Enjoy Candles samt VÄRLDENS i särklass bästa kräm för nariga barnkinder/hakor – en balm från Meraki. Och så alla dofter man kan tänkas önska sig inom jul-kategorin (min favoritkategori – vill att hela huset ska dofta kanel, apelsin, choklad, julgran och så vidare från november ungefär).

Kort sagt; allt man kan tänkas behöva för den där guldkanten man ibland vill åt.

Och nu har ni 25% på allt på sidan (ingen kod behövs) OCH 35% på allt under fliken ”JUL”! Priserna gäller oktober månad ut, och rabatten dras av sig själv i kassan. Priserna är alltså inte sänkta på sidan utan sänks när du väl kommer till kassan. Missa för guds skull inte julfliken för där finns de ljuvligaste dofterna som ni vet (Durance chokladdofter är magiska, eller ja – alla juldofter från Durance är magiska). Jul-kategorin hittar ni HÄR och hela utbudet finner ni HÄR 

Mycket nöje!

I reklamsamarbete med AGNESAMELIA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg