Att försöka att inte ha hittepå-klåda idag.

 

Titta så städat!

Det är inte ofta det ser så ordentligt ut i den hörnan av köket kan jag säga; där vi lagar mat brukar det vara ett virrvarr av kryddor och smaksättare och annat inom räckhåll, och inte alls se särskilt prydligt ut. Detta är en bild på hur det KAN se ut. Kom på att det nog behövde rensas lite och stoppas ner lite blommor igen, så känns det genast en himla massa helg. Det bör jag göra idag tror jag.

 

 

Och ja; såhär ser det ju ut här – det har ni sett 100 gånger eller så. Fortfarande SÅ nöjd med färgen i köket; kommer nog dröja väldigt länge innan jag tröttnar på den. Precis som färgen vi har i stora hallen ni vet? Den har jag inte målat över på något år och det är som bekant länge för mig.

 

 

Hittade den här gamla bilden och fick ett så enormt sug i magen efter just den kombinationen av blommor igen! Någon månad till så bör det finnas.

Annars försöker jag mest mota undan ”hittapånågotklådan” som ligger och lurar under ytan som brukligt på helgerna. Det är som om jag blir helt rusig av möjligheten att göra något med oss allihop och därför inte kan kontrollera mig. Förra helgen var jag på bio med Noah, Leo och Leos kompis – det var supermysig! Vi såg Halvdan Viking förresten och den kan jag absolut rekommendera; en väldigt bra film även som vuxen (gud alltså när man måste sitta och gäspa sig igenom 1,5 timme Bamse ni vet …).

 

 

Kanske gör vi det här idag! Minns ni? Värsta Hitchcock får man vara beredd på om man beger sig till den lilla dammen i Ystad – det är inte klokt vad fjäderfän som flaxar runt ens huvud då. Jag tycker ju om fåglar men ibland kan det bli aningen för intensivt även för mig.

Jahaja, det här blev ju flummigt värre men det är alltså lördag och jag borde rensa i kökshörnan. Finns en chans att jag struntar i det och gör något roligare istället; som att bli attackerad av hela Ystads fågelbestånd eller spana efter blommor på stan.

Den som lever får se.

 

1 kommentar till “Att försöka att inte ha hittepå-klåda idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg