Att ha kuddhav.

 

Godmorgon!

Har sovit som om nån sövt ner mig inatt – vissa nätter är ju bara sådär ni vet att man mer eller mindre klubbas. Så. Skönt. Och idag ska jag in till Malmö för att tjejerna har planerat ett senarelagt födelsedagsfirande vilket ska bli helt fantastiskt roligt; jag älskar när vi kan samlas. Är ju inte alltid så lätt när alla är spridda och det är barn och jobb och gud vet allt, så jag är imponerad att de fått ihop något.

 

 

Och i sovrummet är det ett hav av kuddar i vanlig ordning.

Jag kan liksom inte ha för många? Det är något så vansinnigt inbjudande med många kuddar och dessutom väldigt praktiskt om man har en lite skabbig rygg för då kan man liksom bulla upp där det behövs för att avlasta. Jag sover alltid med två huvudkuddar och så en som jag har mellan låren – den där lårkudden kan jag bara inte vara utan eftersom jag alltid ligger på sidan och den hjälper höfterna att ligga rakt. Dessutom så sjukt obekvämt när man ligger på sidan med benen liksom staplade på varann utan något emellan?

Men iallafall; idag är det födelsedagsfirande (wuhuuuu) och det ska bli livets torsdag!

Hoppas ni får en superdag, ni också.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha kuddhav.

  1. Håller med om att kudde mellan knäna är guld. Går inte att leva utan. Två kuddar under huvudet är också ett måste. Min man tycker jag är galen med alla dessa kuddar. Skönt att höra att jag inte är ensam om det

  2. Den där lårkudden har jag också, en kvarleva från när jag var gravid för mer än 20 år sedan. Håller precis med dig om hur viktig den är när man sover på sidan, min man förstår mig inte alls! 🙂

  3. Fint med alla kuddarna också! Jag ligger blickstilla hemma natten – då är det otroligt skönt att sova på Tempur madrass om man ligger på sidan! Tyckavlastande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *