Att ha hunnit förbi och inventerat tomtelistan en aning.

 

Det var inte bara galej i torsdags!

Nejdå, vi hann med lite annat också. Som att jag fick present av Nicole; i mycket tjusig påse som fick mig att känna mig väldigt ung. Ett kroppsserum. ögonmask och lite annat gott fanns det i påsen om nån undrar.

 

 

Och eftersom vi kom in ungefär 40 minuet för tidigt tills alla skulle träffas passade vi på att utnyttja den tiden här. På La Leia. Det börjar ju liksom vankas jul, och då kan man passa på att se vad som finns och göra en liten önskelista till Tomten (Tomten har inte riktigt koll på storlekar och sådär, men det har Erika så det löser sig alltid).

 

 

Det fanns pyjamasar! Tokig i pyjamas; särskilt såna i riktigt mjukt tyg och som inte sitter åt nånstans.

 

 

Som den här!

Rymlig skjorta och små shorts i det mjukaste tyg man kan tänka sig. Verkligen önskelista på den alltså; och så ett par varma sockor till. Sen kan man mysa runt i huset och känna sig nyvaken mest hela tiden.

Ja, och sen kom Lena och Mathilda instormande och galajet började nästan på en gång bara de dök upp; och jag fick snabbt be LaLeia anteckna produkter och storlek så att Tomten kan ha eventuell koll sen om han nu känner sig julig framöver. Man får ju inte vara dum menar jag.

Annars har den här veckan bara susat förbi. JAG HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA! Vilket är superkul såklart, men jag är ändå tacksam att det brukar bli lugnare perioder emellan de här perioderna så att jag har en chans att hämta andan lite. Igår var jag på Emporia och skulle hämta ut rekvisita för en fotografering och naturligtvis gick inte tågen hem som de skulle (gud, de gör aldrig det när jag ska åka tåg) så det tog mig typ 2,5 timme att bara ta mig hem – och då blir man lite stressad på toppen kan jag säga. Men hem kom jag och annat fick jag gjort, så ingen skada skedd.

Och nu blev det lördag! Se där ja. Det tar vi vara på, tycker jag.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *