I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha Black Friday extra allt med Daniel Wellington!

 

Nu har jag ett pangerbjudande med Daniel Wellington må ni tro!

Just nu får du nämligen ett extra armband utan extra kostnad när du beställer en klocka! Armbanden är lätta att byta och bara genom att göra så så har du vips en helt ny klocka känns det som. Det här är samma lilla Classic Petite jag har på armen; men istället för det svarta meshbandet har jag bytt till ett cognacsfärgat i läder och det blir verkligen som en helt annan klocka.

Förutom att man får med ett extra armband (som du själv väljer vilket såklart) så finns det även två andra Black Friday-erbjudanden: det är 20% rabatt på vissa gift-set, och 50% rabatt på utvalda klockor! Ovanpå detta kan ni fortfarande använda koden NAGONSFRU som ger 15% på allt – och JA den går att kombinera med andra erbjudanden. Så om det är nån gång du ska passa på om du har funderat på en klocka till dig själv eller någon annan så är det nu.

HÄR hittar du hemsidan med alla erbjudanden, och om ni undrar vilken klocka jag har på bilden så är det alltså en Classic Petite 28 mm med bandet Durham. Den går att se HÄR.

Och glöm inte koden! NAGONSFRU ger 15% på hela sortimentet och går att kombinera med samtliga erbjudanden.

Hur bra som helst säger jag!

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *