Att åka för att ta farväl av någon.

 

 

 

Där är en blomma som idag kommer läggas på en kista till någon vi ska ta farväl av.

Jag vet att den inte är så traditionell, men den här personen var skog rakt igenom och inga rosor i världen hade känts bra så jag plockade ihop en egen version i blomsterbutiken och kunde inte ens då förstå att idag var det dags för begravning. Det har inte sjunkit in ännu. Så idag är det fredag och en fredag målad med sorg i kanterna och jag ska åka på begravning och ta farväl av någon jag med åren hållit nära hjärtat. Pojkarna får stanna hemma; jag vet att många anser att barn ska ta del även av sorg men de kommer få gå på begravningar nog när de blir vuxna och behöver inte börja nu.

Sen åker jag vidare till Mamma och Göran och spenderar natten där, för imorgon ska jag på äventyr i skogarna och lära mig om elskåp och motorsågar och gud vet allt. Men mer om det sen.

Idag är det en fredag för farväl och någon väntar på att få vila.

Hörs snart igen <3

 

8 kommentarer till “Att åka för att ta farväl av någon.

  1. Begravningar är alltid jobbiga och man känner sig urlakad efteråt. Hoppas att begravningen du går på blir lika fin som den jag var på härom veckan, kram!

  2. Det måste inte vara traditionellt, det är så fint med något sånt personligt. Beklagar sorgen, och önskar dig en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg