Att se om ni kanske har någon idé?

 

Hörni!

Snart är det ju nyår (dukningen är här hemma förra nyårsafton) och jag har lite ”hitta-på-klåda”. Vi har ju spenderat nyår hemma mer eller mindre sen Leo föddes för 7 år sedan och det är ju mysigt; men i år känner jag att det kunde vara trevligt att göra något på nyår eftersom barnen börjar bli så stora ändå att det faktiskt kan vara värt det. Nåt stort party är dock inte aktuellt såklart, men kanske finns det något annat man kan hitta på? Har ni något tips på kanske ett hotell som har ett mysigt nyårsfirande (i skåne eller någon annanstans), ett firande på något ställe som inte är untz untz eller något annat som kan vara en bra idé när man samtidigt har två barn som kommer slockna långt innan tolvslaget? Jag funderade lite på att kanske ta en kryssning, men vet inte riktigt hur stökigt det är på en sån nu för tiden? Ja, ni fattar. Har ni något tips eller nåt ställe ni vet om så skriv gärna! Jag har lite idétorka här.

Idag är jag hemma med Noah; han fick börja sin ledighet idag och Leo som har skolplikt sneglade mycket avundsjukt på oss när han gick stackaren. Men det är inte så många dagar kvar innan även han får vara hemma och ha jullov. Jag ska försöka få lite arbete gjort, beställa all julens mat för upphämtning, kolla igenom recept för att få lite idéer på goda saker att baka och ta med Noah ut på stan för lite inköp av presentpapper och annat som fattas för att slå in paket. Vanligt julstök alltså. Antar att vi alla har det.

Men;

Noah har jullov, på söndag kommer gästerna och julen är alldeles precis runt knuten och på väg med stormsteg.

8 kommentarer till “Att se om ni kanske har någon idé?

  1. Kolla in Hotell Rivera Strand i Båstad. Fullkomligt älskar det hotellet och har varit där många gånger med barnen som också älskar det.

  2. Ja hotell Riviera är verkligen perfekt att fira nyår med mindre barn! Superfint och mysigt hotell, samtidigt som det är otroligt barnvänligt. Man får det uppklädda och vuxna samtidigt som man inte behöver känna för ett ögonblick att barnen stör. Finns en barnpool och en bebispool och barnen får egna morgonrockar, hur gulligt som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg