Att vara friserad!

 

I helgen, innan snön kom, såg Ystad ut såhär och vi åkte in för att bunkra upp med Hemmakväll och se om det fanns en klipptid till pojkarna som började se ut som penntroll. Leo var i så stort behov av en klippning att jag själv hade panik-klippt honom förra helgen med kökssaxen och det är ju som bekant ingen bra idé alls.

Så nu var det dags att se om det fanns någon som kunde styra upp de där kalufserna på ett sätt som såg aningen mindre hemmagjort ut än det jag själv kunde prestera!

 

 

Johodå!

Vi startade med Noah. Han fick en klubba direkt; mycket smart drag.

 

 

Det där med hårfönen är besvärligt tycker Noah.

Jag skrattade lite för mycket åt alla miner han bjöd på.

 

 

Färdigklippt och med tjusig färg i håret!

Blev du fin? frågade vi, och det tyckte han. Leo blev också fin, i samma färger som sin lillebror.

 

 

Sen köpte jag med mig lite blommor hem – tyvärr var eukalyptusen slut men det fick bli körsbärskvistar och havre som substitut istället. Älskar ju eucalyptus som ni vet; kan ha det överallt.

Ja, sen köpte vi godis och varsin bulle från Söderberg&Sara, och sen räckte det med aktiviteter för den här familjen tyckte vi – åkte hem och åt godis och kollade på film istället, för ute var det fasligt kallt och mörkt och alla var mycket mer sugna på hemmamys än något annat.

Och nu startar en ny vecka! Jag ska fota några samarbeten, dansa till 7 rings i duschen, ha ett telefonmöte och åka och hämta rekvisita i Tomelilla – och i helgen blir det Köpenhamn <3

Ser fram emot en riktigt rolig vecka, faktiskt.

 

 

3 kommentarer till “Att vara friserad!

  1. 💐💐Alla dessa underbara blommor på en grå dagar som denna och en bra frisyr. 😍😍😍
    En perfekt start på nya veckan. Ha en fortsatt bra kväll Emma.. 🙌💕💐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg