Att vara alldeles glansig och mörk.

 

I födelsedagspresent av Nelly fick jag en så himla fin grej; ett frisörbesök!

Hon tyckte att jag började se lite för sliten ut haha, och i ärlighetens namn hade jag helt enkelt inte hunnit boka in mig för klipp och färg och det hade gått alldeles för lång tid. Och när man har en himla massa gråa hår så hjälper det ju inte till, direkt. Så hon var smart och hade bokat in mig hos hennes frisör i Malmö, det var en total surprise för mig, och på det viset blev det gjort, jag fick världens finaste överraskning OCH vi fick en dag tillsammans hon och jag.

Nu är det så många som frågat om min hårfärg så jag tänkte att vi kunde se hur det blev före/efter?

 

 

Här hade jag tid!

Hos Johan på Therése Wahlgren! Vrålsnygga stolar om jag får säga det själv. Samma salong som Omar jobbar på förresten! Han som var hos Böddi innan han drog till Island? Ja, ni som vet ni vet. Johan är tydligen ganska nyinflyttad så det var bara ren flax att Nelly hamnade hos honom när Omar inte hade lediga tider.

Salongen låg ett stenkast från Hansa, så jag och Nelly passade på att ta en sväng på Kicks också innan.

 

 

Hunden Alice var där <3

 

 

Och så sattes det igång!

Både klipp och färg skulle jag få – så lyxigt att det inte är klokt. Jag satte mig ner och njöt och kände mig helt trygg med att det skulle bli hur bra som helst. Man känner ju på nåt sätt direkt, ni vet?

 

 

Och ja, hur jag ser ut nu vet ni ju – men här ser man skillnaden ganska tydligt!

Innan; urtvättad ledsen färg, fortfarande blekt efter sommarens som, och som var i stort behov av kärlek samt toppar som inte klippts på månader. Efter: en mörkare, fyllig brun färg med extremt mycket glans (håret känns s å friskt!) och uppklippt så att det händer lite och inte bara faller ut som en julgran från hjässan; ni vet när det är platt upptill och med volym nertill? Usch. Med håret uppklippt behöver jag bara föna det lite lätt efter duschen så sköter sig det mesta själv. Framförallt är jag så s j u k t nöjd med färgen?! Sitter som berg gör den och har behållit sin glans hela tiden.

Så där har ni svaret på min ”nya” hårfärg och vägen dit.

Ett stycke födelsedagspresent i form av en Johan, helt enkelt.

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att vara alldeles glansig och mörk.

  1. Vackra hår och frisyr. 🥰😍 Det nya håret ser lite ut som kastanj! Svart skulle vara till mörkt för dig. Jag har rött hår och massor av lockar. Detta gör dem för torra.

    Det är en trevlig födelsedagspresent. 👏🥳🎁Ha en bra helg och njut av helgen Emma 🙂

  2. Men åh, den bilden tar jag med till min frisör. Mitt hår ser också ut som din förebild. Liksom urblekt. Det här var precis den färgen jag vill åt! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *