Att göra samma sak som igår.

 

Godmorgon!

Har ni sjukstuga? Det har vi.

Noah fortfarande febrig och min axel har avancerat till att göra så ont att hela örat hettar, så här är det livat som tusan. Suck. På plussidan kan dock nämnas att v å r e n är här; det skjuter upp små blommor i rabatterna och dimman ligger tät på kvällarna; dimma känns kanske inte så vårigt men är ett lika säkert tecken som krokusar i min bok. Man vet liksom. Att det är på väg.

Annars är jag pepp på Nicoles födelsedagsfirande som väntar nästa fredag! Hon har ingen aning om vad som väntar men vi har en rolig dag planerad och jag ser SÅ fram emot att få rå om henne lite. Hon är ju den absolut snällaste, mest omtänksamma människa man kan hitta så när man har en chans att fira henne så gör man det. Finns ingen som är värd så mycket champagne, hundvalpar och diamanter som hon.

Men nu ska jag återgå till min febriga son, Frost och helvetesaxel och ha en tisdag här i Lanthandeln.

Ta hand om er, allihop <3

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att göra samma sak som igår.

  1. Men alltså…. Spöket….. kära nån…. SÅ rakt in i hjärtat 🙂 🙂
    Krya på er också förstås….

  2. Ja herregud… man vill ju pussa ihjäl det lilla ansiktet 😙
    Tradigt att du fått ont igen. Krya på dig o sonen 🤕

  3. Låter inte kul med smärtan. Hoppas det släpper! Lite sjukstuga här, men jobb imorrn. Det som gör mest ont är saknaden av min pappa som gick bort för sex och en halv vecka sedan. Föräldralös vid 43 års-ålder känns sådär… Men det är bara att bita ihop mellan tårarna.

    Stor kram, och lilla spöket. Dör sötdöden 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.