Att ha haft frågestund!

 

Igår hade jag frågestund på Instagram!

Den som ville kunde skriva en fråga och så svarade jag efter bästa förmåga. Jag älskar att ha frågestunder då och då; inte bara för att ni får en chans att kanske lära känna mig bättre utan för att JAG får en chans att lära känna ER bättre. På nåt vis känner jag mig alltid lite närmare er och får en känsla för vem ni är genom era frågor. Förstår ni hur jag menar?

Men alla har ju inte Instagram så jag tänkte att jag kunde lägga upp några av frågorna här. Det är allt ifrån vardagliga ting till lite djupare saker. Vi kikar!

 

Inredning och boplatser!

 

 

Om hundarna såklart, och eventuella katter.

 

Framtidsvisioner och sommardrömmar.

 

 

När det gör lite ont i kanterna kan det vara skönt att fråga någon helt neutral.

 

 

Böcker och jobb!

 

Lite innanför ytan.

 

 

Ja hur går det till här hemma egentligen?

 

 

Superfrågor och glädjeämnen!

Så himla roligt var det! Har du någon fråga så fyll bara på vetja så ska jag försöka svara. Ni hittar fler frågor och svar på bloggen om ni söker i den lilla sökrutan uppe i vänstra hörnet (klicka på strecken som ligger ovanpå varann).

Ha en fin onsdag och TACK för alla krya-hälsningar igår! Ni är fantastiska.

 

 

5 kommentarer till “Att ha haft frågestund!

 1. Fantastiska frågor och svara. Hej Emma tack för bra hälsningar. Det är trevligt att läsa, mycket underhållande. 😂

  Tyvärr, igår kunde jag inte besök Instagram, jag hade så mycket att göra i mitt jobb. Då var jag på väg till supermånen

  Ha en bra onsdag också. ❤️

 2. Tycker du tipsar om bra produkter, jag kanske bara missat men använder du någon BUS? El någon form av TAN- droppar el liknade?
  Kommer så mycket såna produkter nu inte helt billiga många av dem. (Föräldra ledig) så vill inte lägga några mängder.

  Läst din blogg i flera år, detta är min första kommentar! Ska bli bättre på det🙂

 3. Hej Emma. Jag har inte instagram och skulle gärna vilja fråga en fråga=D Hur friade du/din man? Ett inlägg om det kanske😃 Kram

  1. Ha ha ha extremt osexigt var det 🙂 Det var en supertidig morgon efter att mannen hade haft nattjour och jag mer eller mindre sa att nu får det vara dags. Jag visste att han hade köpt ringen eftersom jag råkat hitta den, så jag hade väntat i nån månad på det där frieriet, men så tappade jag tålamodet tillslut 😉 Så det var det haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg