Att ha blivit lite överraskad.

 

Såhär såg det ut när jag anlände till Drömmen.

HAHAHAHAHA!

Jag hade ju nånstans fått för mig att det skulle vara ungefär samma väder som hemma? Det är ju, trots allt, bara två timmar bort och SMHI indikerade inte alls att det skulle se ut i närheten av det här. Hemma hade vi plusgrader (över 10!) och fågelsång och varm sol, och jag tänkte väl att kanske runt 5 grader och barmark skulle vänta. Men nånstans kring Olofström såg jag snön utanför bilfönstret och sen fortsatte det liksom bara, och väl framme insåg jag att jag befann mig i världens vinterlandskap och att jag skulle få elda en hel del för att inte frysa fast i golvet.

Där ser ni björken som fallit också, förresten! Ändå; tack för vänligheten att falla utåt. Kunde gått åt helvete annars.

 

 

Hundarna njöt, trots snö. Jag med, såklart, var bara aningen överrumplad.

 

 

Något så ovanligt som alla 4 på en och samma bild!

 

 

När jag vände hemåt igen fanns det nästan ingen snö kvar så jag kom väl med våren kanske? Vi kan säga så. Det var sista snön i Drömmen för i år.

Imorgon ska vi fira Nicole, yay! Ska försöka skämma bort henne lite med tid och överraskningar och hon har i n g e n aning om vad som väntar. Det är det bästa, tycker jag. Hon vet om att hon ska firas (kräver ju lite planering med hennes arm och man vill ju mentalt förbereda sig lite, det brukar iallafall jag vilja om nån ska röva bort mig) men hon vet inte alls vad vi ska hitta på. Det ska bli fantastiskt roligt!

Så nu ska jag planera det sista, göra dagens jobb och planera in en lunchdejt med någon jag tycker om.

Och snön? Den säger vi är borta nu.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha blivit lite överraskad.

 1. Haha Emma, det är en söt överraskning. ❄️Jag fick reda på att 20 kilometer kan vara en stor skillnad i vädret. Min SMHI appen säger i ögonblicket att vi ha halvklart vid 10 °, jo det är korrekt!

  Gör det mysigt vid en eldstad och ta en paus med fin te. Bloggar något, det är den perfekta dagen på veckan för nya saker. 🙂❣️Ha en bra dag

 2. Tack för härliga bilder på dom fyra mysiga vännerna.
  Älskar dina bilder och speciellt när det är hundarna.
  /Stina

 3. Himla fin hundarna är! Hur mycket promenader kräver dom? Går dom att lämna hemma några timmar? Vill så gärna ha fler hundar o sugen på vinthund.

  1. Som alla andra raser kan de inte lämnas hemma för länge och kräver motion 🙂 Skillnaden är att vinthundar behöver möjlighet att springa fritt mer än rena koppelpromenader.

 4. Kan du inte snälla göra ett inlägg med hur du transporterar alla dina fina hundar?? Har själv tre st vinthundar men ingen bra lösning för att ha alla i bilen…. tack !!!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.