Att ge ännu ett Netflix-tips!

 

Gud, Netflix har släppt en dokumentär om försvinnandet av Madeleine McCann; ni vet den treåriga flickan som försvann på en semesterresa i Portugal? Alla föräldrars absolut värsta mardröm. Åtta avsnitt och JAG KAN INTE FÅ NOG – hade jag haft möjligheten den här helgen så hade jag sträcktittat alla avsnitt på en gång, men nu är jag tvungen att ta små bitar här och där och det enda jag kan tänka på när jag inte tittar är hur fasiken det ska gå och vad som ska komma fram härnäst.

SÅ SE DEN! Oj, lite överdrivet med caps kanske – eller nä egentligen inte för detta är bannemig det mest välproducerade och spännande och märkliga jag sett på länge. Vill bara se klart n u.

Så; har ni lite tid över – svep in på Netflix och var beredda på att sitta som på nålar.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ge ännu ett Netflix-tips!

 1. Är mitt uppe i den, kan inte sluta titta! Tänkte ett tag att föräldrarna gjorde det, men nu är jag osäker igen. Bra dokumentär, väldigt intressant.
  Har även plöjt Leaving Neverland, R Kelly – och Abducted in plain sight. Har du sett den? HELT galen… eller ja, alla är ju helt galna …

  1. Jaaa den är helt sjuk?!!! Hur han skapade ngt med både mamman och pappan för att ha hållhake. Galet.

 2. Tack för tips!

  Jag började med The sinner igår, ville helst sitta uppe hela natten och se alla avsnitt.

 3. Jag klarar inte att se på någonting där barn far illa, kan inte sova eller äta efteråt. Annars är jag rätt tuff men jag blir helt sänkt..

 4. Är det inte frustrerande att inte få några svar? Eller man kanske tror sig få det när man tittar, men ingen vet ju ännu vad som hänt henne??

 5. Vad tror du hänt henne Emma?
  Tror du att föräldrarna gjorde det?

  Jag är mitt inne i serien nu! Tack för tipset.

  1. Alltså det är ju SÅ SVÅRT. Ett tag var jag 100 på att det var föräldrarna, precis som många andra, men nu vete tusan alltså…

   1. Hundarna är så trovärdiga! Jag tror definitivt de hittat både likspår och blodspår, även om det inte är Madeleine.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *