Att fira den här donnan idag!

 

Löööördag! Wuhuuuu!

Och det kommer vi fira genom att fira den där donnan – Mathilda! Hon fyller ju nämligen 30 och då ska man bannemig ha fest, så det är precis vad det blir. Hon vet om att det blir fest men det är också det enda; hon har ingen aning om vad som sker eller vem som kommer eller vad vi ska göra eller vad som kommer hända; hon kommer bara bli hämtad i taxi och sen är resten i våra händer. Det ska bli SÅ KUL, Lena har planerat allt minutiöst och vi har peppat för den här dagen i säkert två månader nu så det är verkligen på tiden att det blev lördag så det blev av.

Klänningen är steamad, klackarna nerpackade och Den Stora Sminkväskan redo.

30-års-fest; här kommer vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg