Att ha 8 april 2018.

 

Nu är ju jag på västkusten men jag tänkte att det kunde vara kul att se vad jag gjorde den här dagen för exakt ett år sedan?

Vi hade årets förta grillning!

Åh så sugen jag blev nu. Grillad sparris och paprikor fyllda med ost… Det är ju något speciellt med att dra fram grillen och känna doften sprida sig i trädgården – det blir på en gång nästan sommar. Älskar att grilla, stor del av sommarens måltider är tillagade just så faktiskt.

 

 

Noah kånkade på liten cykel och såg uppseendeväckande trumpen ut.

Lilla vän. Så fort tiden går.

 

 

Och det var tydligen varmt nog att stå i kvällssolen utan jacka!

Riktigt där är vi väl inte ännu, men det kommer. Om bara vinden kunde ge med sig skulle det absolut vara utan-jacka-väder, och med ens blev jag väldigt sugen på att dra fram klotgrillen när jag kommer hem. I år vill jag skaffa en röklåda också, så att vi kan röka fisk vi drar upp i sjön! Känns som något som skulle kunna användas mycket? Har redan en pizzaplåt till grill som inte testats ännu och det blir en sak att prova på i år det också. Har ni testat? Blir det gott?

Men nu ska jag återgå till Västkustandet här så ses vi alldeles snart igen. Ta hand om er så länge <3

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha 8 april 2018.

  1. Japp, pizza på grillen är supergott! Kan tipsa om att använda barbecuesås istället för tomatsås som variation också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *