I annonssamarbete med BRAFAB

Att få sätta tänderna i ännu en uteplats!

 

Åh jag har fått världens roligaste uppdrag i år igen – att skapa och styla en uteplatsmiljö för Brafab!

Jag har ju gjort det en gång tidigare som ni kanske minns och det är något av det roligaste jag gjort – så att få chansen att göra det igen är underbart. Jag föll verkligen för Brafabs produkter (och köpte mig ett eget set till Drömmen sen, valet var inte så svårt faktiskt) eftersom kvalitén på det jag har har varit outstanding och det finns verkligen en stil för alla. Oavsett om man vill ha sirligt och romantiskt, stilrent och trendigt, gammeldags eller klassiskt så finns det en serie som passar.

I år ville jag bygga en miljö på något som var både klassiskt och samtidigt väldigt enkelt att bygga vidare på; så jag valde deras bord Hillmond i vitt och med rå bänkskiva (älskar!) och i den större modellen som har plats för sex personer, och till det en snygg och stilren stol som heter Avanti med teak på armstöden. Med det som bas kommer naturmaterial, korgar, träd och plädar vara pricken över i:et och tanken är att det ska bli en sval och samtidigt ombonad miljö som kan ta många gäster och där man gärna slår sig ner. Jag tror att jag kommer bygga upp miljön i Drömmen i år, och eftersom jag redan har deras utekök Bellac där tror jag att dessa passar in perfekt som komplement. För mig får en uteplats gärna vara ett extra rum och ett extra kök; jag vill ha plats för många gäster och många skålar av mat och så vidare utan att trängas; på somrarna lagar vi ändå större delen av maten ute och det är det jag vill ta med i den här stylingen.

I början av maj dimper möblerna ner och sen ska jag skruva, styla, piffa och fota – och SEN kommer ni få se resultatet! Orimligt pepp på det här känner jag.

Och vill ni kika in Brafabs hela sortiment så länge och få lite egen inspo inför den stundande säsongen hittar ni deras sida HÄR.

Ses alldeles snart igen!

I reklamsamarbete med BRAFAB

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *