Att göra Paris en Valborg.

 

Så vad kan man göra i Paris en Valborg?

Jag tänkte att vi kunde göra den ihop; du och jag.

Så det här tittade vi på innan vi gick och la oss (och så låtsas vi att sängen inte alls var en planka med soffkuddar utan en riktig säng med fluffiga saker överallt). Kanske satt vi där ute på terrassen och bläddrade i varsin bok och mumlade lite till varann då och då? Eller så drack vi ett glas vin och sa gud så fint här är! till varann lite för ofta.

Oavsett; fint var det.

 

 

Så vaknar vi till Valborg och ger oss ut på stan för att äta frukost!

Träden har slagit ut i Paris och allt är alldeles skirt grönskande och vackert, och vi stannar mitt i gator för att ta kort och glömmer bort att det är en trafikerad väg men det är sånt som händer. Morgonsolen är precis uppe och man känner att det om några timmar nog kommer gå att sitta på en uteservering utan jacka och njuta av att inte frysa, samtidigt som man äter en god pasta eller dricker en kaffe om man nu gör sånt.

 

 

 

Frukost på Buvette såklart!

Du känner mig; hit går vi alltid när vi är här. Jag beställer det jag alltid gör; bröd med Roquefortost och inget annat. Jo, en massa vatten och en grön juice eftersom den kändes nyttig, och kanske en kopp te.

Vad du vill ha vet du allra bäst själv.

 

 

Sen fyller vi dagen med vandring, strålande sol, underbara blomsterbutiker, snirkliga skyltar och alldeles för många stopp på uteserveringar. För det skulle vi gjort om du var med. Nu blev det mest transport mellan destinationer med kund om jag ska vara ärlig, men Paris är ju Paris och då går även destinationstransport bra för överallt är det vackert och överallt känner man sig hemma.

Ja.

Det kan man göra en Valborg i Paris.

Tack för att du följde med.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att göra Paris en Valborg.

  1. Det är jag som skall tacka för en ljuvlig tripp.
    Vi gör om det eller hur????
    Vill dit …………….
    Kram Stina

  2. Tappar andan lite och följer med in i en dröm en stund✨ Precis vad jag behövde denna morgon, tack💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *