Att ha bott här!

Natt två på vår pressresa hamnade vi här. Ser ni?! Det är ju så man kan svimma.

Newforge House är något av det absolut mest romantiska och fridfulla jag sett i hotellväg. Herregud alltså. Det är ägarens barndomshem som han nu gjort om till ett hotell, och han själv lagar maten (ljuvlig mat!) och hela stället är så fantastiskt att jag tog på tok för många kort och måste nog dela upp det här i två stycken inlägg så det inte blir för mycket. Bara trädgården till det här stället förtjänar ett alldeles eget inlägg – jag var helt svag av ha-begär när jag vandrade runt där.

Men  nu kikar vi in tycker jag. Bildbomb kommer.

 

 

 

Rummet jag fick hette Hanna och var en dröm.

Gigantiska fönster, mjuk säng, enormt badrum med takbelysning man tände genom att dra i ett snöre.

Hit vill jag igen NU PÅ MOMANGEN och ha en romantisk weekend i minst tre nätter. En natt var alldeles för lite för att hinna ta in allt, och om ni letar en getaway eller en minihoneymoon är ju detta givet. Bara 8 eller 9 rum så det är alldeles tyst och stilla, snabbt wifi och slingrande trädgårdsgångar. Och personalen memorerade namnet på dig så varje gång ni möttes hälsades du med ditt namn och kände dig som den mest utvalda personen i världen.

Ville. Inte. Åka. Härifrån.

 

 

Men;

åka därifrån var vi ju tvungna att göra så det fick bli hejdå för den här gången. Men det kan jag säga att oavsett hur allt annat hade varit så hade just det här stället varit värt prick allt, bara att få uppleva. Önskar att det fanns mer tid (vi kom vid sju på kvällen och åkte 08:45 nästa morgon) men jag ska a b s o l u t tillbaka och ta det lite lugnare och njuta i fulla drag och inte stressa någonstans alls. Men du! Glöm inte adapter om du ska till Irland; det gjorde jag. Här fick jag dock låna en så det var inga problem, men ändå ett litet resetips om ni är på väg hit.

Newforge House, alltså.

En alldeles ny kärlek.

 

 

 

 

2 kommentarer till “Att ha bott här!

  1. ❣️ bilder. Irland är alltid värt ett resa. Det tror jag också, det här är den bästa tiden. Synd att du hade så lite tid. Ja, det är som Amerika och ström.Irland används socket typ G, eftersom du behöver en reseadapter. Fortfarande är det värt resan. Jag älskar verkligen dina bilder Emma, tack för att delar. 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg