Att ta en vanlig dag igen.

 

Onsdag.

En helt vanlig onsdag som här blir lite mindre vanlig. För hur skulle den kunna vara ordinär här; på den plats jag är som allra mest hemma? Innehåller samma sak som andra onsdagar; jobb och rutiner och numera även barn på heltid då – men det blir ändå inte samma sak på nåt vis, när man kan stå i dörröppningen och titta ut och känna dofterna från allt som blommar prick överallt. Ä L S K A R den här tiden; allt växer så det knakar och rosorna skjuter nya knoppar hela tiden och det man gjorde i fjol belönar en dagligen nu.

 

 

I flaggstångsrabatten blommar pionerna *hjärtögonemoji*

Det tog t r e år men sen blommade dom; med stora, generösa, nickande huvuden. Samma sak med min jättevallmo – det här var första året den kom och den fick vara utslagen och vacker i ungefär en dag innan regnet slog sönder den. Tre års väntan var ändå lite värt för den dagens blomning måste jag erkänna. Men så är jag ju inte riktigt hundra, heller.

Så ja; en helt vanlig onsdag men ändå inte.

För det är jag och skogen och mina barn och mina blommor – och snart även en skäggig på semester.

Fy fasiken vad gött hörni.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ta en vanlig dag igen.

  1. Vallmon varar aldrig länge tyvärr, så om man har många ser det finare ut och märker nog inte när vissa slutar blomma. Jag gillar de vanliga man ser på de franska ängarna, tusentals överallt. :0)

  2. Pionen är så underbara, din speciella. De tar så lång tid som en näckros. De blommar bara i tre dagar, tills de försvinner igen. Du tar så vackra bilder, fortsätt med den vackra sommaren.
    Fortsätt att njuta av sommaren och sprida sommarglädjen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *