I annonssamarbete med MODELIN

Att ha en dagens igen (med reafynd!).

 

 

Ni är många som efterfrågat en dagens eller mer mode på bloggen igen och nu är det dags!

Den här outfiten i silver, grått, orange och guld är helt och hållet reafynd och jag ä l s k a r. Omlottkjolen med sitt silkiga, skimrande tyg, de guldiga skorna med lagom klack och till det en t-shirt för att det inte ska bli så himla uppklätt utan kännas mer vardag.

Japp. Tycker så mycket om den här kombinationen.

 

 

Med en festligare topp blir det en partyutstyrsel, kjolen går att kombinera i en evighet, t-shirten och skorna skulle vara lika grymma med jeans och så vidare – de bästa plaggen är de man kan använda på olika sätt och som fungerar precis lika bra ihop som var för sig.

Och allt är alltså reafynd! Kjolen finns HÄR (normal i storlek men kan ju justeras med bandet i midjan, fler färger finns HÄR), t-shirten med pardon my french i orange text HÄR (normal i storlek) och skorna HÄR (gå ner en storlek i de här skulle jag säga).

Ha en fortsatt fin kväll, hörni!

Själv ska det grillas; sommaren har ju kommit tillbaka och det med råge <3

I reklamsamarbete med MODELIN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg