Att ha jul i vårt hus!

 

Men hallå och goddag och välkommen in i vårt julpyntade vardagsrum!

Ja, jag vet att det är September och ja Blomsterpigan fick jobba hårt men här är det alltså jul. För jag skulle skapa digitalt content åt Yves Rocher för dom att använda i jul, och då blir det så att man får julpynta trots att det inte alls är vinter. Det är ju oftast så, jag är liksom van; skapa sommarkampanjer i februari när snön ligger utanför och att bygga upp julafton i september när man fortfarande svettas.

Vill ni se lite hur det såg ut?

Slutresultatet kan jag ju inte visa tyvärr, men här är iallafall några bilder på julskrud en sensommar:

 

 

Eucalyptus, lärkkvistar (både med och utan barr), rumsgranar, vita anemoner, julblommor, julstjärnor – you name it. Hela rubbet fick komma upp och resultatet blev tillräckligt juligt för att jag skulle få ett litet, litet sug i magen efter den där magiska tiden när man klär gran, allting doftar kanel och julspellistan går varm i högtalarna.

Nu kan jag ju tyvärr inte låta julstjärnorna hänga kvar till jul (tanken har dock slagit mig; SÅ lång tid kvar är det ju trots allt inte) eftersom förbipasserande nog skulle bli aningen förvirrade, men erkänn: det är mysigt? Så det där med att sommaren är slut kanske inte är så farligt i vilket fall.

För det betyder ju att sen kommer allt det där och får ta sig plats istället, och det känns ju bra i själen det också.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha jul i vårt hus!

  1. Jag älskar verkligen julen och hela den tiden som ligger mellan 1:a advent och Trettondehelgen. Ja, julen varar väl egentligen till den 13:e januari, Tjugondedag Knut.
    Ser fram mot julpynt, julmat och ljus, ljus, ljus.

  2. SÅ mysigt! Är det bara Eukalyptus i vasen på sofbordet eller sticker det upp ngn anna grön grej också? Ser så härligt fluffigt och busigt ut. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.