Att visa vinklar ni nog inte sett.

 

Kom på att ni nog inte sett baksidan av Drömmen typ alls?

Nog mest för att vi inte är där så mycket; vårt liv sker liksom på framsidan eller vid odlingspallarna, så det blir inte av att kameran åker fram på baksidan. Men nu sist så tog jag två bilder så ni kan få en uppfattning om hur det ser ut; det gamla äppelträdet vet ni ju redan om men ser ni utbyggnaden där? Den lyftes med grävmaskin när badrummet byggdes och hela grunden fixades om (grunden består av stenar staplade på varann och med den nya tyngden det skulle bli av kakel etc så behövdes den stärkas upp – därav lyftes den delen och hölls uppe bara av en maskin och svävade i luften medan fler stenar lades in och muraren gjorde sin grej).

 

 

Och här är alltså stallfönstret jag lät sätta in i den ”lilla” delen av badrummet; den som bara rymmer toalett, kopparhandfatet och skåpet med alla bra-att-ha-saker som BUS, schampoo/balsam, hudvård och scrubs. Nu färg ska upp i höst efter att plankor bytts ut men det är ju det lilla.

Visst kan man tycka att det känns lite utlämnande att ha ett fönster rakt framför sig när man sitter på toaletten, men det vätter bara mot skog så om nån nu vill ta sig hela det besväret att klampa ut i skogen för att se våra toalettbestyr så känner jag att jag nog kan bjuda på det. Och eftersom ingen vistas på baksidan heller så blir det liksom aldrig nån krock med familjemedlemmar utanför fönstret samtidigt som man själv är där inne.

Och så ser alltså badrummet, iallafall den lilla delen, ut – sedd från utsidan.

En knasig liten oas <3

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att visa vinklar ni nog inte sett.

    1. Nej en gång i tiden var det en dörr där in till ett provisoriskt badrum (duschkabin rakt på golvet och typ hål rakt ner för vattnet att rinna ut haha) men den var igenbyggd sen flera år tillbaka.

  1. Baksidan har så mycket charm. Tillsammans med den gamla marken och murren har den så mycket personlig touch. Jag gillar gamlar husen med hörn och kanter. Det är en älskvärd knasig liten oas 🙌❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *