I annonssamarbete med MODELIN

Att ha klänning in på hösten.

 

Bara för att det blir höst så behöver man ju inte låta klänningarna hänga på galgen! Ett par strumpbyxor, boots, kofta och/eller kappa gör att det går alldeles utmärkt att rocka klänning trots att det inte längre är 20 grader ute och trots att vinden numera är mer frisk än svalkande.

I höst tar jag gärna mina klänningar med färg; orange, senapsgult, murrigt. Eller som den ovan; en blandning av färger och med det där lilla extra jag alltid tjatar om – i det här fallet en sned knäppning.

 

 

Det är tre saker med den här klänningen som är ”det lilla extra” faktiskt; de breda ärmcuffarna, den sneda knäppningen som du kan ha knäppt hela vägen upp i halsen eller låta vara lite öppen som på bilderna och så skärpet som man antingen kan ha i midjan för att skapa mer form eller runt halsen/kragen som en extra detalj om man hellre vill lägga krutet där. Klackar och smycken på den här så är den redo för fest; låga boots och kofta så är den redo för vardag. Perfekt.

Klänningen kommer från Second Female och finns HÄR, bootsen är gamla Gant.

Nu ska jag starta den här dagen med att göra frukost tänkte jag. En gång i tiden klarade jag inte av att äta frukost, men de senaste åren klarar jag inte av att INTE äta frukost. Det har liksom kommit med åldern det där. Är du en frukostmänniska? Jag behöver inget avancerat, men en skål yoghurt med müsli inom 30 minuter efter jag har gått upp är ett m å s t e.

Så nu: frukost!

 

I reklamsamarbete med MODELIN

7 kommentarer till “Att ha klänning in på hösten.

  1. Tack för tipset! Var i full färd med att hänga undan sommarklänningar i samband med min flytt/flykt men nu får de leva hela året runt. Och frukost…bara måste ha, har precis fått i mig turkisk yoghurt med myssli, äggmacka, juice och ett antal koppar kaffe.
    Älskar din blogg, spär på glädje och inspiration och lyfter dagar som inte alltid är så lätta. Tack!

  2. Älskar att äta frukost! Efter duschen på morgonen sätter jag på tevatten, gör macka och läser morgontidningen till frukost. Eventuellt nån liten sötsak om det finns tillgängligt. Nåt kex kanske.
    Hotellfrukost ska vi ju inte tala om! Då har jag tre stycken sittningar, börjar med te, flingor, yoghurt och någon god macka och juice, andra sittningen består av bacon, ägg, mer macka, tredje sittningen blir pannkakor, sylt, nån frukt och nån liten smoothie. Sen står jag mig till framåt eftermiddagen innan det börjar suga i magen igen. Love it!!

  3. Äter havregrynsgröt på morgonen. Jag går ut med hunden manner fixar gröten. Jag saknar dig i Timjan tupp och tårta i år det var mycket bättre när du var med ❤️. Kram Åsa

  4. Äter alltid min hemmagjorda granola med färska blåbär på, sen en kopp te på de´! Frukost är den bästa måltiden på dagen, kan längta efter frukost när jag går och lägger mig😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg