Att ha julgransfrossa!

 

Nej det är ju inte alls jul men tänkte ändå vi kunde ta en titt på tidigare års julgranar här hemma hos oss? De är ju inte så fasligt olika eftersom basen i pyntet alltid är detsamma och sen bara fylls på lite varje år med något nytt men såhär har det alltså sett ut några jular:

 

 

 

Förra årets gran!

Vit, alltid vit, men med frostade julrosor och annat. Mycket frost över lag och svagt grönblått bland det vita.

 

 

Sen har den sett ut såhär också!

Samma vita bas, fast här hade jag inte fått in det blågröna ännu utan det var bara vitt och frost och silver och glas.

 

 

Året vi firade jul i Drömmen!

HELVETE vad kallt det var. Men granen högg vi själva med hjälp av grannen så den kom från skogen precis utanför och ja; vit. Men trots att vi frös häcken av oss var det fantastiskt mysigt den julen.

 

 

Från Lutande Huset!

Nog första julgransbilden jag la upp tror jag? Men som ni kan se – samma kulor som i förra årets gran, det har bara adderats. Då var den ju hyfsat återhållsam medan jag nu, 8 år senare, går mer bananas men trots det kan man ju enkelt se att den röda tråden finns där och har funnits där i säkert 10 år. Det är ju det fina med julkulor; har man bara en bra bas håller de ju hur länge som helst (minus lite svinn pga barn/hundar/katter etc) och jag hoppas att det kan gå i arv till mina killar när de flyttar hemifrån också, därför samlar jag lite åt de båda så de kan ha en bas om de vill den dagen de ska börja skapa en egen.

Juuuul, alltså!

Snart nog är vi där.

9 kommentarer till “Att ha julgransfrossa!

 1. Åh, vad man längtar nu!

  En fråga: vilken ljusslinga använder du? Hade behövt köpa en ny i år och behöver tips!

 2. Hej
  Vore så kul att se mer från lutande huset. Typ Nu och då. Hur inredningsstilen förändrats, hur tankarna gick, eller bara en oktoberdag i lutande huset.

 3. Om 8 veckor firar vi jul Emma ❄️🙏 julafton, o heliga natt.
  Okej, bästa julgranskulorna är de som kommer att leva evigt. De är immun när katter, hundar vill spela ping, pong. Jag har några julkulor av trä dekorerade så gyllene. Jag ser fram emot som dig till den 5 säsongen. Howdy , dina julgranar är så gigantiskt underbart. 😍 God jul 🎄 Ha fantastisk helg.✌️

 4. Så fina! Tack för inspirationen. Ser att du aldrig ha toppstjärna- riktigt snyggt utan. Jag tycker det är så svårt att hitta rätt där. Kanske ska köra utan i år också…
  Har bara en fråga…HUR kul är det att plocka bort alla julkulor och pynt från granen!!?? 🙄
  Det är därför jag aldrig orkar pynta så här maffigt och fint för jag vet att det är SÅ tråkigt att ”pynta av” sedan…
  GOD JUL ❤️ kram

  1. Hahahaha det får mannen göra! Jag tänker lite som när man inte hade diskmaskin; den som lagade mat behöver inte diska 😉 Jag pyntar; han pyntar av. Svinbra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg