I annonssamarbete med IITTALA

Att ha en vas full med jul.

 

Välkommen in i vardagsrummet!

Och vad har vi här? Jo; en alldeles fantastisk vas i färgen regn från Alvar Aalto Collection/Iittala. Man måste ju inte ha blommor i vaser tycker jag, utan det går precis lika bra att stoppa ner lärkkvistar eller annat grenigt och pynta upp det hela med julgranskulor eller annat julpynt som man har hemma, och så vips blir det julafton nästan på en gång.

 

 

Den här vasen finns ju i en mängd olika färger och jag vet flera som skulle bli överlyckliga för en sådan i julklapp! Tidlös och vacker och alldeles extra underbar i just den där smutsigt blåa färgen tycker jag, och de höga kanterna gör att det går fint att ha högre blommor eller kvistar utan att de faller för mycket åt sidorna. Det här är en riktig klassiker som kommer få stanna år efter år och som jag tror åker fram som mittdekoration med amaryllisar och mistelkvistar på bordet på nyår.

Har ni någon favorit från Iittala som ni önskat er länge eller som ni vet att någon gärna vill få i julklapp? Då tror jag att en kod på 20% sitter utmärkt – och det är precis vad ni får. Koden EMMA20 ger 20% på en order till och med 17/12, och sista beställningsdag för att hinna få hem innan jul är den 13/12.

Vasen hittar du HÄR och fler fantastiska gåvor som varar från Iittala hittar du HÄR.

Tänk att det äntligen blev juletid, hörni!

I reklamsamarbete med IITTALA

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en vas full med jul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *