I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ge rabatt på rabatten!

 

Jag har ju jobbat med Daniel Wellington i flera år, och det beror helt enkelt på att jag älskar deras klockor och bär alltid en av modellerna på armen. Och inte bara klockorna; deras accessoarer är vansinnigt fina och håller i år efter år – ni har nog sett ett av deras armband på mig titt som tätt, eller en av deras ringar. Topp-produkter helt enkelt, som dessutom är enkla att styla och passar till allt i garderoben.

 

 

Och nu har de ett dundererbjudande på sin sida!

Man får 20% rabatt om man köper två produkter eller fler, och min kod NAGONSFRU har du 15% extra på hela ditt köp så det blir alltså 15% om du köper en produkt eller 20%+15% om du köper två eller fler. Dessutom får du gift wrapping på alla ordrar, och om det är något Daniel Wellington gör med bravur så är det presentförpackningar det kan jag lova.

Så dags för att ta tag i det där julklappsköpet kanske? Kan ju knappast bli bättre fyndläge där än nu.

På bilderna har jag deras Iconic Link (en unisexklocka) i 28 mm, och deras Slim Bracelet – en perfekt kombination om ni frågar mig. 20% på två eller fler produkter alltså, och så 15% extra rabatt med koden NAGONSFRU på det. Koden gäller även i DW-butiker om ni har en sådan i närheten.

Hela utbudet hittar ni HÄR.

 

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON, foto Mikael Roos

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *