Att önska en riktigt god jul!

 

God jul från oss!

I ett morgonmurrigt vardagsrum med en vansinnigt vänta-på-tomten-längtande liten snart femåring som ser på Pettson och Findus med djupa suckar eftersom ingen annan vill vakna riktigt ännu, och eftersom Tomten varit här och ätit pepparkakor och spillt mjölk i köket men sen glömt att placera ut paketen (vad han inte vet är att Tomten ställde dom på trappan i en säck och alldeles snart kommer jag ropa jag tror det knackade på dörren! bara för att få se hans ansikte när vi släpar in alla julklappar och lägger dom under granen).

Jag hoppas ni får en riktigt fin julafton, att ni inte känner er ensamma och att ni som av någon anledning inte firar jul med de ni önskar ska kunna hitta en bra julkänsla ändå. Om ni nu vill, vill säga – julen är inget krav, inget man måste. Man får göra precis hur man vill; julbord eller en påse chips, Kalle Anka eller Die Hard, vara uppe till midnatt eller somna vid åtta. Det är bara en dag som alla andra även om det ibland kan vara svårt att se det så. Var snälla mot er själva, gör det som känns bra även om allt runtomkring inte känns som det borde, ät något ni älskar.

Gör julen till er egna och vi;

vi ses imorgon igen.

7 kommentarer till “Att önska en riktigt god jul!

  1. Varma ♥️:liga God Jul Kramar och önskan om att Ni tvåbenta och fyrbenta i Er familj får en underbar Julhelg !
    Ninni

  2. Så fint skrivet! Lider av depression som ger mig hemska skuldkänslor för att jag inte kan ge mina barn en härlig jul med en glad mamma. God Jul 🌲

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg