Att fixa frisyren.

 

Ett av Ystads allra vackraste byggnader om ni frågar mig – rådhuset!

Men så är jag ju också en sån som älskar gamla hus med mycket karaktär. Tycker extra mycket om balkongen – tycker man liksom kan förvänta sig en borgmästare eller kungafamilj vinkande därifrån? Alla hus borde byggas med en ”vinka ifrån”-balkong så att alla kan stå där ute och vilka åt folket som går förbi och känna sig royal en vanlig måndag.

 

 

Vad gjordes i stan då?

Jo, det var dags att klippa pojkarna! Så vi tog med oss båda in och gick på spontanbesök. Alltså; våra pojkars hår växer SOM GRÄS, särskilt Leos, och eftersom de har så himla mycket av det så ser de väldigt fort väldigt trassliga och fluffiga ut och vi är inte så strukturerade att vi har en stående tid typ var fjärde vecka utan vi tittar på barnen och säger nu är det v e r k l i g e n dags att klippa dom och sen dröjer det oftast två, tre veckor till innan vi faktiskt kommer iväg.

Avundas er mycket mer uppstyrda föräldrar. Själv akutklipper jag barnen med kökssaxen då och då, aldrig med särskilt gott resultat.

 

 

Undrar hur länge julpyntet i stan får hänga kvar?

Gör mig inget dock, tycker det är vackert.

 

 

Först var det Leos tur!

Han börjar få en klar bild av vad han vill ha nu; behåll luggen, klipp sidorna, tunna håret och spraya det blått tack.

 

 

MYCKET hår som sagt.

 

 

Noah i kökssaxhemmaklippt lugg. Stackars barn.

(Och ja, det är en tom plastspruta han har i munnen – fråga inte).

 

 

Där bak kan man skymta en mycket blå Leo, och Noah är mindre road av vattensprutan. Noah har däremot ingen klar bild av vad han vill med sitt hår mer än att han inte vill klippa det. Mitt hår är min värld sa han demonstrativt vid köksbordet kvällen innan och jag skrattade ihjäl mig åt det. Var kommer det ens ifrån?!

Noah kan man dessutom inte klippa för kort för han ser ut som riktigt mycket trubbel då (tänk er en Dennis ungefär) så han var nöjd med att få iallafall sidorna och nacken klippta, mammas saxexperiment fixat och röd plus blå färg i håret.

 

 

Fräsigt, inte sant?

Och sen gick vi med de nyklippta och fikade – men det, och lite fler bilder på hur de såg ut i sina färgglada hår, tar vi en annan gång för nu är det dags att bli redo för dagen, svepa en kopp te och byta om.

Ta hand om er så länge.

 

 

 

5 kommentarer till “Att fixa frisyren.

 1. Hej! Eftersom jag också har 2 pojkar som behöver en klippning då o då undrar jag var ni klipp era? Vi bor i Ystad så det vore bra med ett beprövat tips!

  1. Alltså minns aldrig namnet men ligger på gågatan typ snett emot Sushinu (fast längre upp mot stortingets riktning) med en sådär snurrande blå-vit-röd stolpe på väggen utanför.

 2. Åh ja, jag är ett stort fan av gamla byggnader och arkitektur. rådhuset i Ystaad ser riktigt härlig ut. Det har stor charm.❤️

  Jag hade ett stort leende i ansiktet när jag såg Noahs bild. Han är mästaren att skapa roliga ansikten, underbar den här lilla killen. Tack Noah för det och jag älskar verkligen din nya frisyren 🙌

 3. Amen alltså…igenkänningen.unge med mycket, vild och snabbväxande hår – check!
  Kökssaxklipp i panik (alltid dåligt resultat) – check
  ”Nu är det dags! Han ser inte klok ut”…väntar ändå minst 2 veckor med att åtgärda frisyren – check
  Dessutom måste man boka tid till sonens frisör och det är alltid minst 1 vecka väntetid. Alltså… suck! Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg