Att toklängta efter påsk.

 

Bilder från förra årets påsk och behöver jag säga att jag längtar?

Ni vet ju varför – för på påsken går startskottet för Drömmensäsongen och vi öppnar alltid upp huset då, förutom ett år då det var typ snöstorm och inte alls läge, men om vädret är plusgrader så är vi där och plockar ner fönsterisoleringen, dammsugar upp mössens festrester och dammar bort flugor från fönsterkarmarna. Och den är det ju vips vår då det är dags att åka till blomsterhandeln och köpa blommor, gräva i rabatterna, lyfta ut utemöblerna från förrådet, fylla krukorna med ny jord och börja gödsla rosorna igen – och innan man vet ordet av blev det sommar och livet 2.0 tar vid ett tag med sjöbad, bara ben, glada ungar och MormorGöran-besök. Årets bästa period alla kategorier.

I år har jag ju inte alls samma frihet såklart i och med att jag är anställd, men jag har 6 veckors semester på ett år så det ska nog bli utmärkt ändå – jag kan spendera 5 veckor i sträck där och sen spara en för en semester vid jul och det är mer än många så jag klagar inte. Och så alla helgerna såklart, då åker vi ju alltid dit. Åh. Suget efter Småland är alltid närvarande, och extra mycket när det är så nära nu att jag nästan kan ta på det. Vilket på ett sätt känns konstigt, för det känns inte alls så himla längesen vi stängde? I år var det ju i och för sig så milt att vi inte stängde Drömmen förrän i december, är nog därför.

Men iallafall; p å s k.

Det är det vi längtar efter.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att toklängta efter påsk.

  1. Så härligt att ha en Dröm att längta till 🙂
    I år längtar jag med till påsk för då ska vårt badrum rivas ut så jag och barnen och kusiner åker till Örebro och badar på badlandet och bor på hotell ett par nätter, sååå härligt.
    Hoppas du får en fin dag

  2. Så underbart att Drömmensäsongen snart börjar igen. 6 veckor semester är ju bra. Jag har bara fem totalt. Eller inte bara såklart, jag är glad att jag har semester alls.

  3. Älskade drömhem, jag förstår din längtan efter sommarhuset. Har du inte möjlighet att gå till ditt jobb i HomeOffice?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *